7 ρυθμιζόμενοι αλτήρες για αρχάριους

13
7 ρυθμιζόμενοι αλτήρες για αρχάριους

Οι ασκήσεις με αλτήρες είναι η τέλεια άσκηση για μια προπόνηση στο σπίτι. Μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στο γυμναστήριο του σπιτιού σας και δεν καταλαμβάνουν πολύ επιπλέον χώρο. Αν ψάχνετε για ένα σετ αλτήρων που δεν θα πιάνει πολύ χώρο αλλά έχει επίσης μεγάλη ποικιλία μεγεθών και βαρών, μπορεί να χρειαστείτε έναν ρυθμιζόμενο αλτήρα.

Ρυθμιζόμενοι αλτήρες είναι ιδανικά για άτομα με περιορισμένο χώρο, καθώς χρειάζεται να αποθηκεύσετε μόνο έναν αλτήρα αντί για ένα σετ αλτήρων για κάθε βάρος. Είναι επίσης εξαιρετικά γιατί μπορείτε να επιλέξετε τι βάρος χρειάζεστε για κάθε συγκεκριμένη άσκηση.

Οι ρυθμιζόμενοι αλτήρες είναι τέλειοι για άτομα με περιορισμένο χώρο, καθώς χρειάζεται να αποθηκεύσετε μόνο έναν αλτήρα αντί για ένα σετ αλτήρες για κάθε βάρος. Είναι επίσης εξαιρετικά γιατί μπορείτε να επιλέξετε τι βάρος χρειάζεστε για κάθε συγκεκριμένη άσκηση.

7 καλύτεροι ρυθμιζόμενοι αλτήρες για αρχάριους

 1. Σετ Barbell AJUMKER Dumbbells
 2. Σετ αλτήρες VIVITORY
 3. Ρυθμιζόμενο σετ αλτήρων PayLessHere
 4. Yes4all αλτήρας με επίστρωση νεοπρενίου
 5. Ωραίο ζεύγος ρυθμιζόμενου βάρους αλτήρων C
 6. Αλτήρες ProForm Weight
 7. Σετ αλτήρες CAP Barbell 60 Pound

AJUMKER Σετ Barbell Dumbbell

Το σετ AJUMKER Dumbbell Barbell είναι τέλειο για μικρούς χώρους και άτομα που τους αρέσουν οι ποικίλες προπονήσεις. Συνοδεύεται από ρυθμιζόμενο αλτήρα και σετ μπάρα. Επιπλέον, συνοδεύεται από ένα σετ από δύο αλτήρες, δύο μπάρες μπάρα και τέσσερις πλάκες βάρους. Οι πλάκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για τη μπάρα όσο και για τον αλτήρα και διαθέτουν αντιολισθητική φλάντζα που κάνει τα push-up με αλτήρες πολύ πιο εύκολα και ασφαλή.

Το ρυθμιζόμενο βάρος το καθιστά εύκολο στη χρήση για πολλές διαφορετικές προπονήσεις και η ευελιξία των πλακών βάρους επιτρέπει μια πιο ολοκληρωμένη προπόνηση, στοχεύοντας διαφορετικές μυϊκές ομάδες με διαφορετικά ποσά βάρους.

Σετ αλτήρες VIVITORY για γυμναστήριο στο σπίτι

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή όταν αγοράζετε ένα ρυθμιζόμενο σετ αλτήρων για γυμναστήριο στο σπίτι είναι το σετ αλτήρων VIVITORY. Αυτό το σετ αλτήρων συνοδεύεται από δύο ρυθμιζόμενους αλτήρες, μία μπάρα που προσαρμόζεται επίσης σε μήκος, καθώς και τέσσερις πλάκες βάρους που φτάνουν έως και τα 44 κιλά. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των αλτήρων είναι φιλικά προς το περιβάλλον και διαθέτουν αντιολισθητική λαστιχένια λαβή για αντιολισθητικό κράτημα.

Αυτό το σετ είναι εξαιρετικό για μια γρήγορη προπόνηση στο σπίτι, καθώς είναι εύκολο να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί όταν δεν χρησιμοποιείται.

Ρυθμιζόμενο σετ αλτήρων PayLessHere

Το σετ ρυθμιζόμενου αλτήρα PayLessHere είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για αρχάριους που θέλουν να αναπτύξουν το γυμναστήριο στο σπίτι τους. Το βάρος κάθε αλτήρα κυμαίνεται από 5,6 έως 66 λίβρες και είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό υψηλής ποιότητας. Προσαρμόζονται εύκολα και διαθέτουν ομαλή, αντιολισθητική λαβή για εύκολη ανύψωση.

Οι πελάτες ενθουσιάζονται με την κομψή αλλά απλοποιημένη εμφάνιση αυτών των αλτήρων και το γεγονός ότι είναι ρυθμιζόμενοι τους κάνει ακόμα πιο δελεαστικούς για άτομα με μικρούς χώρους που θέλουν να αναπτύξουν το γυμναστήριο του σπιτιού τους.

Yes4 Αλτήρας με επίστρωση νεοπρενίου

Ο αλτήρας Yes4All με επίστρωση από νεοπρένιο έχει μια χαριτωμένη εμφάνιση, ιδανικό για γυναίκες φρικτές γυμναστικής και προσαρμόζεται εύκολα. Έρχονται σε δώδεκα διαφορετικά χρώματα και μπορούν να προσαρμοστούν από τρία έως πέντε κιλά. Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από φιλικό προς το περιβάλλον πλαστικό και είναι ανθεκτικό στον θόρυβο για μια ήσυχη και ασφαλή προπόνηση.

Ο αλτήρας έχει σχήμα εξάγωνου για καινοτόμο σχεδιασμό κατά της κύλισης και είναι εύκολο να τοποθετηθούν. Επιπλέον, το σετ Dumbbell με επίστρωση Yes4All Neoprene είναι εξαιρετικά φορητό, γι‘ αυτό πάρτε το μαζί σας στο γυμναστήριο, στο πάρκο ή όπου αλλού προτιμάτε να κάνετε την προπόνησή σας.

Ωραίο ζεύγος ρυθμιζόμενου βάρους αλτήρων C

Το ζεύγος βάρους Nice C Adjustable Dumbbell είναι άλλη μια τέλεια προσθήκη στο γυμναστήριο του σπιτιού σας. Διαθέτουν ρυθμιζόμενη ράβδο βάρους που ανοίγει εύκολα, ώστε να μπορούν να προστεθούν ή να μειωθούν διαφορετικά βάρη. Ο αλτήρας μόνο ζυγίζει μόνο 3,6 λίβρες ο καθένας, αλλά συνοδεύεται από έξι μικρές ράβδους που σας επιτρέπουν να προσθέσετε βάρη έως και πέντε λίβρες επιπλέον του αρχικού βάρους του αλτήρα.

Αυτό το σετ ρυθμιζόμενων αλτήρων είναι τέλειο για μικρούς χώρους και έχει επίσης σχεδιασμό αντιολισθητικό και αντιολισθητικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους αλτήρες για πολλές διαφορετικές προπονήσεις και όταν ολοκληρώσετε τη χρήση τους, αποθηκεύονται εύκολα.

Αλτήρες ProForm Weight για το γυμναστήριο στο σπίτι σας

Οι αλτήρες ProForm Weight είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σετ ρυθμιζόμενων αλτήρων στο Amazon και για καλό λόγο. Είναι κατασκευασμένα από κράμα χάλυβα υψηλής ποιότητας και διαθέτουν άνετη λαστιχένια λαβή για εύκολο κράτημα.

Οι αλτήρες στηρίζονται σε έναν τοποθετημένο δίσκο αποθήκευσης, που τους καθιστά εύκολους στην αποθήκευση και στο χειρισμό τους, και κάθε αλτήρας μπορεί να φτάσει έως και 50 κιλά. Οι πλάκες βάρους προσαρμόζονται σε βήματα των πέντε λιβρών και είναι εύκολο να συρθούν πάνω και έξω από τον αλτήρα ανάλογα με τις ανάγκες.

Επίσης, ως μπόνους, απολαύστε έναν δωρεάν μήνα της εφαρμογής προπόνησης με επικεφαλής το lift Trainer, εκτός από το σετ αλτήρων σας. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τους αλτήρες και ολοκληρώστε τις προπονήσεις που στοχεύουν κάθε διαφορετική μυϊκή ομάδα από έναν επαγγελματία στα χέρια σας!

Σετ αλτήρες CAP Barbell 60 Pound

Το σετ αλτήρες CAP Barbell 60 Pound είναι τέλειο για το γυμναστήριο του σπιτιού σας. Αυτό το προϊόν είναι εξαιρετικό γιατί είναι υψηλής ποιότητας και φτάνει τα 60 κιλά για όσους θέλουν να σηκώσουν μεγαλύτερα βάρη. Διαθέτει λαβή αλτήρα 17 ιντσών και συνοδεύεται από ένα σετ πλάκες βάρους 25 λιβρών, οκτώ πιάτα των πέντε λιβρών και δύο γιακά με αστεράκια.

Οι πλάκες βάρους είναι κατασκευασμένες από χυτοσίδηρο υψηλής ποιότητας και ταιριάζουν στις παραδοσιακές λαβές και ράβδους 1 ιντσών. Διαθέτουν επίσης επίστρωση εποξειδικής βαφής για ένα διαρκές φινίρισμα, έτσι ώστε να μην θρυμματίζονται ή σκουριάζουν μετά από μερικές εξαντλητικές προπονήσεις. Είναι συμπαγείς, εύκολο να φορτωθούν και να ξεφορτωθούν τα βάρη και φαίνονται επίσης υπέροχα.

Οι ρυθμιζόμενοι αλτήρες είναι ιδανικοί για το γυμναστήριο του σπιτιού σας

Η προσθήκη ενός σετ ρυθμιζόμενων αλτήρων είναι η τέλεια προσθήκη στο γυμναστήριο του σπιτιού σας. Είναι εύκολο στη χρήση, εύκολες στην αποθήκευση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε είδος προπόνησης θέλετε να αντιμετωπίσετε. Αυτοί οι κορυφαίοι επτά ρυθμιζόμενοι αλτήρες για αρχάριους είναι μόνο μερικοί από την τεράστια γκάμα διαφορετικού εξοπλισμού γυμναστικής που μπορείτε να προσθέσετε στο γυμναστήριο του σπιτιού σας, αλλά είναι μια εξαιρετική αρχή.

Όταν επιλέγετε τους καλύτερους ρυθμιζόμενους αλτήρες, θέλετε να λάβετε υπόψη το βάρος, τη φορητότητα, τις επιλογές αποθήκευσης και το σχεδιασμό. Όλοι αυτοί οι ρυθμιζόμενοι αλτήρες θα έκαναν εξαιρετικές προσθήκες στο γυμναστήριο του σπιτιού σας, γι‘ αυτό ψωνίστε τώρα και ξεκινήστε με έναν νέο, πιο υγιή εαυτό!

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών και ενδέχεται να λάβω προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, εάν αγοράσετε μέσω ενός από τους συνδέσμους μου. Παρακαλώ δείτε την αποκάλυψή μου για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά:

 • 【Αντικαταστήστε 10 κανονικούς αλτήρες】 Οι ρυθμιζόμενοι αλτήρες FLYBIRD συνδυάζουν 10 βάρη σε 1 σετ, διαθέσιμο σε 3×2, 6×2, 9×2, 12×2 και 15×2 λίβρες. Μόνο ΕΝΑ σετ μπορεί να καλύψει 5 επιλογές βάρους ζευγαριών. Από ελαφρύτερα βάρη έως βαρύτερα βάρη, μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση της προπόνησής σας και να προπονηθείτε στοχεύοντας μυϊκές ομάδες με βάση το επίπεδο δεξιοτήτων σας.
 • 【Value for Money】 Δεν χρειάζεται να αγοράζετε ξεχωριστά διαφορετικά βάρη αλτήρων πολλές φορές. Επιλέξτε σετ ρυθμιζόμενων αλτήρων FLYBIRD, το οποίο είναι πιο προσιτό από το να αγοράζετε σταθερά βάρη μεμονωμένα. Ένα σετ εξοικονομεί 30% και παίρνει τον ίδιο συνδυασμό βάρους.
 • 【Άνετη & αντιολισθητική λαβή】 Η διάμετρος 1,36 ιντσών και η εργονομική λαβή μπορούν να χωρέσουν όμορφα στα χέρια σας κατά την προπόνηση. Η αντιολισθητική σχεδίαση με ραβδωτή υφή σάς επιτρέπει να απολαύσετε τις προπονήσεις σας χωρίς να ανησυχείτε για τις ιδρωμένες παλάμες. Το υλικό από κράμα αλουμινίου δεν θα καταστραφεί ή θα σπάσει μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση. Η συντήρηση γίνεται μόνο με ένα σκούπισμα.
 • 【Μείνετε οργανωμένοι】Μην αφήνετε πολλούς αλτήρες να ανακατεύουν τη ζώνη άσκησής σας. Οι ρυθμιζόμενοι αλτήρες FLYBIRD σάς επιτρέπουν να γυμνάζεστε με πέντε σετ βαρών χωρίς να γεμίζετε το χώρο. Συνοδεύεται από δίσκο με πυκνό υλικό υψηλής αντοχής, ο οποίος διατηρεί τους αλτήρες οργανωμένους και εύκολους στην αποθήκευση, ενώ δεν καταστρέφει το πάτωμά σας, εξοικονομώντας 80% του αποθηκευτικού χώρου.
 • 【1-S Αλλαγή Βάρη】Απλά περιστρέψτε με το ένα χέρι, μπορείτε να επιλέξετε τα βάρη που προτιμάτε σε ένα δευτερόλεπτο. Ο σχεδιασμός της δομής με 8 κλειδαριές μπορεί να εξασφαλίσει ότι η πλάκα βάρους δεν θα πέσει κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η FLYBIRD έχει δεσμευτεί να σχεδιάζει το πιο μοναδικό σύστημα προσαρμογής, που επιτρέπει ταχύτερες, ομαλότερες μεταβάσεις βάρους. Μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα από τη μία άσκηση στην άλλη, γεγονός που εξοικονομεί χρόνο και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της προπόνησης.
 • 【Κρίσιμης ποιότητας & ανθεκτικό】 Η πλάκα βάρους του αλτήρα FLYBIRD κατασκευάστηκε από συμπαγή χυτοσίδηρο και καλύφθηκε με άοσμη επίστρωση για χρήση εφ‘ όρου ζωής. Δεν θα σπάσει μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση. Χωρίς οσμή, χωρίς σκουριά και ανθεκτικό στη φθορά.
 • 【Από αρχάριους έως εμπειρογνώμονες】Το FLYBIRD έχει σχεδιαστεί για προπονήσεις ολόκληρου του σώματος, για να γυμνάζετε τα χέρια, το στήθος, την πλάτη, τους ώμους κ.λπ. Μια ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να χτίσει δύναμη, να κάψει λίπος και να δημιουργήσει ένα καλλίγραμμο σώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, όπως στο σπίτι, στο γραφείο, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Απολαύστε τη φυσική σας κατάσταση με το FLYBIRD!
Τιμοκατάλογος: 139,99 $
Καινούργιο από: 139,99 $ Σε απόθεμα
αγορασε τωρα

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar