Τα 3 καλύτερα πλυντήρια πιάτων του 2023

25
Τα 3 καλύτερα πλυντήρια πιάτων του 2023

Η επιλογή μας

Bosch 300 Series SHEM63W55N

Με τρίτη σχάρα και αθόρυβη απόδοση, η αξιόπιστη, αποτελεσματική και αποτελεσματική Σειρά 300 της Bosch είναι ένα φανταστικό πλυντήριο πιάτων που θα κάνει τους περισσότερους ανθρώπους χαρούμενους. Δεκάδες παραλλαγές είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα τιμών.

Επιλογές Αγοράς

*Την ώρα της δημοσίευσης η τιμή ήταν $950.

Η Σειρά 300 της Bosch διαθέτει τις πιο ευέλικτες και βολικές σχάρες που θα βρείτε σε πλυντήριο πιάτων σε αυτήν την τιμή, συμπεριλαμβανομένης μιας τρίτης βάσης σε σχήμα V και μιας ρυθμιζόμενης μεσαίας σχάρας. Η επιπλέον χωρητικότητα και η ευελιξία του επιτρέπουν να συγκρατεί περισσότερα αντικείμενα (συμπεριλαμβανομένων δυσκολοτοπομένων αντικειμένων όπως δίσκους, κατσαρόλες και εργαλεία μαγειρέματος) ανά κύκλο από τους ανταγωνιστές του, όλα φορτωμένα σωστά, ώστε να καθαρίζονται πλήρως. Στα 44 ντεσιμπέλ, η Σειρά 300 είναι επίσης πιο αθόρυβη από άλλα πλυντήρια πιάτων σε αυτήν την τιμή και είναι αρκετά αθόρυβη που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα την ακούσουν καν αν δεν στέκονται δίπλα της. (Συνδέουμε με ένα δημοφιλές στυλ λαβής και φινίρισμα εδώ, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε τη Σειρά 300—όπως τα περισσότερα πλυντήρια πιάτων—με άλλες λαβές και φινιρίσματα, αν προτιμάτε.)

Πραγματικά, κάθε μοντέλο της Bosch που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας—από τη βασική Σειρά 100 έως τη αθόρυβη, εξαιρετικά ρυθμιζόμενη Σειρά 800—μπορεί να είναι μια σταθερή επιλογή. (Περισσότερα για όλες τις παραλλαγές παρακάτω—υπάρχουν δεκάδες, όταν λαμβάνετε υπόψη τα διαφορετικά στυλ λαβής και φινιρίσματα.) Όλα χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα καθαρισμού και στις δοκιμές καθαρισμού μας, τρία διαφορετικά μοντέλα πέτυχαν εξίσου εξαιρετικά αποτελέσματα. Από όλα τα πλυντήρια πιάτων που δοκιμάσαμε, τα πλυντήρια πιάτων της Bosch πλησιάζουν περισσότερο στο να ξεπλύνουν πλήρως τους πιο σκληρούς τύπους κολλημένων ρύπων—ακόμα και όταν χρησιμοποιούσαμε τον συντομότερο κύκλο πλύσης (μία ώρα) ή ένα φθηνό απορρυπαντικό. Όπως τα περισσότερα πλυντήρια πιάτων, είναι όλα αρκετά αποδοτικά για να κερδίσουν το σήμα Energy Star. Η Bosch είναι επίσης μία από τις καλύτερες μάρκες όσον αφορά την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση πελατών και τα μηχανήματα της προσφέρουν καλύτερη προστασία από διαρροές από τις περισσότερες. (Στο παρελθόν, κατατάξαμε επίσης τη Bosch υψηλή για την εξυπηρέτηση πελατών. Πρόσφατα παράπονα αναγνωστών, ωστόσο, μας έκαναν να σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε να διερευνούμε και να ενημερώνουμε ανάλογα αυτόν τον οδηγό.)

Το αρνητικό είναι ότι η Σειρά 300 της Bosch αφήνει πάντα τα πλαστικά πιάτα τουλάχιστον λίγο υγρά στο τέλος ενός κύκλου (σχεδόν όλα τα πλυντήρια πιάτων δυσκολεύονται να στεγνώσουν τελείως το πλαστικό). Αν και η ακριβότερη Σειρά 500 είναι καλύτερα από αυτή την άποψη, και η ακόμη πιο ακριβή Σειρά 800 στεγνώνει καθώς και οποιοδήποτε πλυντήριο πιάτων έχουμε δοκιμάσει. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν επίσης ότι η διάταξη του κάτω ραφιού της Bosch είναι άβολη ή άκαμπτη. Αυτοί είναι καλοί λόγοι για να επιλέξετε ένα πλυντήριο πιάτων από διαφορετική μάρκα, αλλά ο σχεδιασμός της Bosch είναι το πρότυπο με το οποίο θα πρέπει να μετρώνται άλλα πλυντήρια πιάτων και οι γραμμές του είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για την έρευνα οποιουδήποτε.

Επιλαχών

Maytag MDB7959SKZ

Καλύτερο στο στέγνωμα πλαστικών πιάτων από τη Σειρά 300 της Bosch και προσφέροντας πιο ευέλικτη διάταξη στο κάτω ράφι, αυτό το Maytag είναι άλλο ένα εξαιρετικό καθαριστικό με αξιοσέβαστη φήμη για αξιοπιστία. Αλλά δεν έχει τρίτο ράφι, είναι κάπως δυνατό και οι κύκλοι μπορεί να είναι αρκετά μεγάλοι.

Επιλογές Αγοράς

*Την ώρα της δημοσίευσης η τιμή ήταν $739.

Λόγω προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα, το Maytag MDB7959SKZ έχει αντικατασταθεί με ένα αναβαθμισμένο αλλά παρόμοιο μοντέλο, το Maytag MDB8959SKZ. Το MDB8959SKZ έχει σε μεγάλο βαθμό τα ίδια χαρακτηριστικά με το MDB7959SKZ, αλλά περιλαμβάνει ένα τρίτο ράφι και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ελαφρώς πιο αθόρυβο. Σκοπεύουμε να το δοκιμάσουμε σύντομα.

Το Maytag MDB7959SKZ είναι άλλο ένα εξαιρετικό καθαριστικό από μια εταιρεία με ισχυρή φήμη για αξιοπιστία (αν και όχι τόσο ισχυρή όσο η Bosch και στις δύο περιπτώσεις). Έχει μερικές σημαντικές διαφορές από το πλυντήριο πιάτων της Bosch που κάποιοι θα το βρουν ελκυστικό. Το σύστημα θερμαινόμενου στεγνώματος είναι πολύ καλύτερο στο στέγνωμα πλαστικών αντικειμένων από το παθητικό σύστημα της (παρόμοιας τιμής) της σειράς 300 της Bosch. Το κάτω ράφι έχει διαφορετική διάταξη, με ένα πλέγμα από κάθετα δόντια που μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ότι είναι πιο βολικό από την προδιαγεγραμμένη προσέγγιση της Bosch, ειδικά για μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως κατσαρόλες και τηγάνια. Ένα μειονέκτημα είναι ότι αυτό το μοντέλο της Maytag είναι αισθητά πιο δυνατό (50 ντεσιμπέλ κατά μέσο όρο) από τη Σειρά 300 της Bosch—θα ξέρετε ότι λειτουργεί ακόμα κι αν είστε ένα δωμάτιο μακριά—αλλά ο ήχος είναι εύκολα ανεκτός. Το Maytag δεν έχει επίσης τρίτο ράφι, επομένως δεν μπορεί να χωρέσει τόσα πιάτα και θα είναι πιο ακατάστατο. Και με ιδιαίτερα βρώμικα πιάτα, οι χρόνοι κύκλου είναι σημαντικά μεγαλύτεροι από ό,τι σε πολλά μηχανήματα άλλων επωνυμιών. Η Maytag είναι μια υπο-μάρκα της Whirlpool και τα πλυντήρια πιάτων από αυτές τις δύο μάρκες έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Έτσι, αν σας αρέσει κυρίως αυτό το μοντέλο της Maytag αλλά είναι εκτός αποθέματος ή εάν θέλετε ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά (χωρίς να υπολογίζουμε το φινίρισμα ή τη λαβή, τα οποία πάλι, έχετε τη δυνατότητα επιλογής με αυτό το μοντέλο), θα μπορούσατε εξετάστε μια παραλλαγή.

Επιλογή αναβάθμισης

Μέλι G5006SCUSS

Τα πλυντήρια πιάτων Miele είναι γνωστό ότι διαρκούν περίπου δύο φορές περισσότερο από τα μηχανήματα από τις περισσότερες άλλες μάρκες. Αυτό είναι ένα από τα πιο προσιτά μοντέλα της εταιρείας και έχει τα περισσότερα από τα ίδια χαρακτηριστικά με τη Σειρά 300 της Bosch.

Επιλογές Αγοράς

*Την ώρα της δημοσίευσης η τιμή ήταν $1.099.

Τα πλυντήρια πιάτων Miele έχουν κατασκευαστεί για να διαρκούν για 20 χρόνια τακτικής χρήσης, η οποία είναι περίπου διπλάσια από ό,τι μπορεί ένα τυπικό πλυντήριο πιάτων (όπως ένα Bosch ή Maytag). Έτσι, παρά την υψηλότερη τιμή αγοράς σε σχέση με μηχανήματα από άλλες μάρκες, τα πλυντήρια πιάτων Miele μπορούν πραγματικά να έχουν μεγάλη αξία μακροπρόθεσμα. Είναι εξαιρετικά πλυντήρια πιάτων και με άλλους σημαντικούς τρόπους: Η απόδοση καθαρισμού είναι ισχυρή (αν και ένα βήμα πιο κάτω από αυτή της Bosch), είναι πολύ αθόρυβα και οι σχάρες είναι ευέλικτες και ευρύχωρες. Ωστόσο, το μη θερμαινόμενο σύστημα στεγνώματος τείνει να αφήνει το πλαστικό υγρό. Το Miele G5006SCUSS είναι συνήθως το πιο προσιτό μοντέλο στη σειρά και έχει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά με τη σειρά 300 της Bosch, συμπεριλαμβανομένης μιας τρίτης σχάρας (αν και αυτό το εξάρτημα είναι στην πραγματικότητα ένας επίπεδος δίσκος σκευών σε αυτό το μοντέλο). Όλα τα μοντέλα της Miele διαθέτουν εξαιρετικό κύκλο γρήγορου πλυσίματος, καθώς και μερικά ξεχωριστά χαρακτηριστικά ραφιών (περισσότερα για τις παρακάτω παραλλαγές). Μια προειδοποίηση: Οι ειδικευμένοι τεχνικοί σέρβις της Miele είναι διαθέσιμοι στις περισσότερες, αλλά όχι σε όλες, περιοχές των ΗΠΑ, επομένως ελέγξτε το δίκτυο σέρβις προτού αγοράσετε. Εάν έχετε το σέρβις του Miele σας από τεχνικό που δεν είναι πιστοποιημένο από τη Miele πριν λήξει η εγγύησή σας, κινδυνεύετε να χάσετε την εγγύηση.

Έχουμε επίσης οδηγίες για πλυντήρια πιάτων χαμηλότερου κόστους, μικρότερα μοντέλακαι τα περισσότερα άλλες μάρκες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar