Ο καλύτερος παρασκευαστής βαφλών για το 2023

11
Ο καλύτερος παρασκευαστής βαφλών για το 2023

Οι φρέσκες, αφράτες βάφλες μπορεί να φαίνονται σαν μια λιχουδιά που προορίζεται για brunch εστιατορίων και πρωινό σε ξενοδοχεία, αλλά ένας καλός παρασκευαστής βαφλών μπορεί να σας χαρίσει υπέροχες, εύκολες στην παρασκευή βάφλες στο σπίτι. Μετά από 70 ώρες έρευνας, συνομιλίας με τέσσερις ειδικούς και δοκιμής 30 μοντέλων από το 2014, προτείνουμε το Chef’sChoice WafflePro Classic Belgian 840B για τους περισσότερους ανθρώπους. Παρέχει με συνέπεια βάφλες με τέλεια εμφάνιση, ομοιόμορφα χρωματιστά, ανεξάρτητα από το είδος της ζύμης που χρησιμοποιείτε. Είναι επίσης εξαιρετικά προσαρμόσιμο, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι διαφορετικές ρυθμίσεις καφέ και να προσαρμόσετε είτε για ομοιόμορφη υφή είτε για καθαρό εξωτερικό και υγρό εσωτερικό.

Η επιλογή μας

Chef’sChoice WafflePro 840

Αυτό το μοντέλο είναι κατασκευασμένο πολύ παρόμοια με το 840B και απέδωσε εξίσου καλά στις δοκιμές μας. Η κύρια διαφορά: Οι βάφλες έχουν σχήμα καρδιάς.

Αν και η Chef’sChoice WafflePro Classic Belgian 840B παράγει μόνο μία βάφλα τη φορά, εξακολουθεί να είναι καλό για να ταΐζεις πλήθος, καθώς ο καθένας μπορεί να πάρει μια βάφλα που ταιριάζει απόλυτα στα γούστα του. Οι ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν να επιλέξετε μια υφή, καθώς και να ρυθμίσετε τα επίπεδα καφέ χρώματος, κάτι που θα ευχαριστήσει τους λάτρεις των λεπτών και τραγανών και υγρών και αφράτων βαφλών. Μικρό και συμπαγές, με καπάκι κλειδώματος, αυτό το μοντέλο αποθηκεύεται κάθετα ή οριζόντια και μπορείτε να το καθαρίσετε εύκολα με ένα υγρό πανί. Αν σας αρέσουν οι βάφλες σε σχήμα καρδιάς, μπορείτε επίσης να πάρετε το Chef’sChoice WafflePro 840 Five-of-Hearts, το οποίο μοιάζει σχεδόν με το 840B και έφτιαξε βάφλες που ήταν εξίσου νόστιμες και χρυσές στις δοκιμές μας.

Επιλογή προϋπολογισμού

Το Cuisinart WMR-CA Round Classic κάνει σταθερά εξαιρετικές βάφλες γρήγορα και ο συμπαγής σχεδιασμός του είναι τέλειος για μικρούς χώρους. Παράγει μόνο μία στρογγυλή, λεπτή βάφλα τη φορά, επομένως αυτό το μοντέλο είναι μια καλή επιλογή μόνο εάν σας αρέσουν οι βάφλες σας λεπτές και τραγανές και δεν χρειάζεται να κάνετε πολλές βάφλες ταυτόχρονα. Το υλικό του είναι επίσης φθηνότερο από αυτό των άλλων επιλογών μας.

Επιλογή προϋπολογισμού

Krups GQ502 4 Slice Belgian

Αυτό το μοντέλο φτιάχνει τέσσερις χοντρές βελγικές βάφλες κάθε φορά και διαθέτει αφαιρούμενες πλάκες για εύκολο καθάρισμα. Αλλά μπορεί να αργήσει να μαγειρευτεί.

Επιλογές Αγοράς

*Την ώρα της δημοσίευσης η τιμή ήταν $53.

Για οικογένειες ή για τους λάτρεις της βελγικής βάφλας, το Krups GQ502 4 Slice Belgian είναι μια καλύτερη οικονομική επιλογή από το Cuisinart ή ακόμα και το Chef’sChoice 840B, επειδή φτιάχνει τέσσερις βάφλες με βαθιά τσέπη τη φορά. Μαγειρεύει ομοιόμορφα τις βάφλες, αλλά ήταν ένα από τα πιο αργά μηχανήματα που δοκιμάσαμε, χρειάστηκαν πέντε έως οκτώ λεπτά για να τελειώσουν. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι μια λογική αντιστάθμιση, ωστόσο, εάν θέλετε να μαγειρέψετε πολλές βάφλες ταυτόχρονα και δεν είστε έτοιμοι να κάνετε αναβάθμιση στο Breville Smart Waffle Pro 4 Slice. Το Krups είναι επίσης ένα από τα λίγα μοντέλα που βρήκαμε με αφαιρούμενες πλάκες, που κάνουν τον καθαρισμό πολύ πιο εύκολο.

Επιλογή αναβάθμισης

Breville Smart Waffle Maker

Αυτό το πολύ μοντέρνο μοντέλο δεν έχει έλλειψη χαρακτηριστικών και υπολογίζει ιδανικούς χρόνους μαγειρέματος για διαφορετικούς τύπους βάφλες.

Επιλογές Αγοράς

*Την ώρα της δημοσίευσης η τιμή ήταν $370.

Εάν δεν σας πειράζει να πληρώσετε πολύ περισσότερα για ένα μηχάνημα μίας χρήσης, το Smart Waffle Pro 4 Slice της Breville αξίζει την τιμή που ζητάτε—που βαθμολογεί υψηλούς βαθμούς στη συνέπεια, την ευελιξία, τη χωρητικότητα και την ταχύτητα. Ενώ τα άλλα κορυφαία μοντέλα μας βγάζουν μία λεπτή βάφλα τη φορά, η Breville φτιάχνει τέσσερα τετράγωνα δείγματα με βαθιές τσέπες μέσα σε λίγα λεπτά και τα μαγειρεύει ομοιόμορφα. Διαθέτει μεγάλη γκάμα ρυθμίσεων για να παίξετε για να προσαρμόσετε τα επίπεδα υφής και καφέ, ενώ ένας αυτόματος χρονοδιακόπτης αντίστροφης μέτρησης σάς ενημερώνει πότε ακριβώς θα είναι έτοιμες οι βάφλες. Εάν χρειάζεστε κάτι λίγο μικρότερο ή θέλετε να πληρώσετε λίγο λιγότερο, η Breville φτιάχνει επίσης το Smart Waffle Pro 2 Slice. Δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά περιμένουμε να έχει εξίσου καλή απόδοση με βάση τις κριτικές που έχουμε δει στο Amazon και αλλού.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar