Οι 3 καλύτερες φορητές επαγωγικές εστίες 2023

10
Οι 3 καλύτερες φορητές επαγωγικές εστίες 2023

Για αυτήν την ενημέρωση, εξετάσαμε επίσης αρκετούς ειδικούς καυστήρες (όλες με τιμή άνω των 120 $) που έχουν σχεδιαστεί για μαγείρεμα ακριβείας, μαγείρεμα μαζί με εφαρμογές συνταγών ή εργασία με μεγαλύτερες κατσαρόλες και τηγάνια. Δοκιμάσαμε επίσης έναν διπλό καυστήρα και δύο εμπορικούς καυστήρες εισαγωγικού επιπέδου μόνο για κλωτσιές. Για τις συστάσεις μας από αυτές τις δοκιμές, βλ Άλλες καλές επαγωγικές εστίες.

Μια σημαντική σημείωση: Εάν διαθέτετε βηματοδότη, οι περισσότεροι κατασκευαστές συνιστούν να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε έναν επαγωγικό καυστήρα. (Σύμφωνα με μια μελέτη του 2006η ύπαρξη βηματοδότη δεν σας αποκλείει από τη χρήση ενός, απλώς τα άτομα με συγκεκριμένα είδη βηματοδότη μπορεί να θέλουν να είναι πιο προσεκτικά σχετικά με τον τρόπο χρήσης της συσκευής.)

Η επιλογή μας

Duxtop 9600LS

Στις δοκιμές μας, αυτός ο επαγωγικός καυστήρας ήταν ο πιο εύκολος στη χρήση για καθημερινό μαγείρεμα, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και μέτριο αποτύπωμα.

Το Duxtop 9600LS έχει τον καλύτερο συνδυασμό ρυθμίσεων, συνέπειας, χαρακτηριστικών και χρηστικότητας στην κατηγορία του. Κοστίζει λίγο περισσότερο από την προηγούμενη κύρια επιλογή μας, το Duxtop 9100MC, αλλά τα επιπλέον χρήματα σας αγοράζουν έναν πιο λείο πίνακα ελέγχου, καθώς και τη δυνατότητα να μαγειρεύετε τα πάντα με μεγαλύτερη ακρίβεια και λιγότερη απογοήτευση. Ο 9600LS έχει 20 ρυθμίσεις ισχύος και 20 ρυθμίσεις θερμοκρασίας, το μεγαλύτερο εύρος από οποιονδήποτε καυστήρα που δοκιμάσαμε, και διατηρεί χαμηλότερες θερμοκρασίες καλύτερα από την προηγούμενη επιλογή μας. Από όλες τις επαγωγικές εστίες που δοκιμάσαμε, αυτή ήταν επίσης η πιο ομαλή στη διατήρηση του επιθυμητού επιπέδου θερμότητας ή θερμοκρασίας, έτσι ώστε να υπάρχει λιγότερη καύση ή πιτσίλισμα και λιγότερη ανάγκη να τοποθετείτε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από μια κατσαρόλα που σιγοβράζει. Διαθέτει διασύνδεση από γυαλί και φωτεινή οθόνη LCD που είναι πιο εύκολο να καθαριστεί και να διαβαστεί από αυτήν της προηγούμενης επιλογής μας και χρειάζεται λίγο λιγότερο χώρο στον πάγκο. Διαθέτει επίσης πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός σπάνιου χρονοδιακόπτη 10 ωρών, καθώς και κουμπιά κλειδώματος, βρασμού και ζεστού, τα οποία βρήκαμε εξαιρετικά χρήσιμα για το καθημερινό μαγείρεμα.

Επιλογή προϋπολογισμού

Duxtop 9100MC

Αν και αυτή η πρώην κορυφαία επιλογή δεν είναι τόσο εύκολο να μαγειρευτεί με την κορυφαία επιλογή μας, είναι μια εξαιρετική μηχανή σε καλή τιμή και η έλλειψη κουδουνιών και σφυρίχτρες μπορεί να είναι ιδανική για σπάνιους χρήστες ή χρήστες χαμηλής τεχνολογίας.

Επιλογές Αγοράς

*Την ώρα της δημοσίευσης η τιμή ήταν $75.

Η προηγούμενη κορυφαία επιλογή μας, το Duxtop 9100MC, έχει 15 ρυθμίσεις ισχύος και 15 ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δοκιμής, αυτός ο καυστήρας δεν διατήρησε μια καθορισμένη θερμότητα ή θερμοκρασία τόσο ομαλά όσο ο Duxtop 9600LS, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στο μαγείρεμα και να αλλάζετε τη θερμοκρασία πιο συχνά με το 9100MC. Επιπλέον, ο πίνακας ελέγχου της παλιάς σχολής είναι τόσο απλός όσο γίνεται: Ο πίνακας δεν είναι γυάλινος και χρησιμοποιεί κουμπιά αντί για χειριστήρια αφής αισθητήρα. Επίσης, παραλείπει τα κουμπιά κλειδώματος, ζεστού και βρασμού και είναι λίγο μεγαλύτερο και ηχεί λίγο πιο δυνατά από τις δύο πρώτες επιλογές μας. (Σε αντίθεση με το Duxtop 9100MC, το 9600LS έχει στρογγυλεμένες άκρες, γεγονός που καθιστά αυτό το μοντέλο λίγο πιο αποδοτικό στο χώρο.) Κανένα από αυτά τα ελαττώματα δεν είναι εντελώς αδιάφορο στη χαμηλότερη τιμή αυτού του μοντέλου—και στην πραγματικότητα, το 9100MC μπορεί να είναι ιδιαίτερα καλό για που αποστρέφεται την τεχνολογία, ο περιστασιακός χρήστης ή ένας χώρος Airbnb όπου μια συνεχής ροή επισκεπτών πρέπει να βρει πώς να τον χρησιμοποιήσει.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar