Οι καλύτεροι φούρνοι τοίχου | Κριτικές από Wirecutter

12
Οι καλύτεροι φούρνοι τοίχου |  Κριτικές από Wirecutter

Η επιλογή μας

Café CTS70DP2NS1

Το Café CTS70DP2NS1 ξεχωρίζει ανάμεσα στους φούρνους τοίχου για τον όμορφο, επαγγελματικό σχεδιασμό του και τη μεγάλη φήμη για τις επιδόσεις μαγειρέματος με περίπου τη μισή τιμή από μια πολυτελή μάρκα.

Επιλογές Αγοράς

*Την ώρα της δημοσίευσης η τιμή ήταν 2.560 $.

Το Café CTS70DP2NS1 έχει αιχμηρή, μινιμαλιστική εμφάνιση, χωρίς κουμπιά ή πόμολα (απλώς ένας έγχρωμος πίνακας ελέγχου οθόνης αφής που απενεργοποιείται όταν δεν χρησιμοποιείται) και ανοξείδωτο φινίρισμα με στρογγυλή λαβή επαγγελματικού στυλ (διατίθεται σε τέσσερα χρώματα έμφασης ). Αν και δεν έχουμε δοκιμάσει την απόδοση μαγειρέματος αυτού του φούρνου, η εμπειρία μας με τη δοκιμή παλαιότερων φούρνων GE, σε συνδυασμό με συστάσεις από ειδικούς σε όλο τον κλάδο, μας αφήνει να νιώθουμε σίγουροι ότι θα πρέπει να είναι εξαιρετικός στο ψήσιμο και το ψήσιμο. Στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται η λειτουργία μαγειρέματος με συναγωγή, μια σχάρα ολίσθησης και (το πιο εκπληκτικό για την τιμή) μια υποβοηθούμενη λειτουργία μαγειρέματος που μπορεί να ρυθμίσει τις σωστές ώρες και θερμοκρασίες για διαφορετικά πιάτα. Η πιο δημοφιλής έκδοση αυτού του φούρνου είναι ένα μοντέλο 30 ιντσών με μονό φούρνο, αλλά είναι επίσης διαθέσιμο σε πλάτος 27 ιντσών, καθώς και σε διαμόρφωση διπλού φούρνου.

Επιλογή προϋπολογισμού

GE JTS5000SNSS

Αυτός ο φούρνος έχει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά με ορισμένα ακριβότερα μοντέλα και θα πρέπει να είναι εξίσου καλός στο ψήσιμο και το ψήσιμο, αν και δεν φαίνεται τόσο κομψός.

Επιλογές Αγοράς

*Την ώρα της δημοσίευσης η τιμή ήταν $1.930.

Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε ένα πακέτο (ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε γρήγορα έναν σπασμένο φούρνο), το GE JTS5000SNSS είναι εξαιρετικό για την τιμή του. Παρόλο που δεν έχει την επαγγελματική εμφάνιση και τα εξελιγμένα προγράμματα μαγειρέματος του Café, αυτή η GE εξακολουθεί να διαθέτει έναν έξυπνο γυάλινο πίνακα ελέγχου αφής (αν και όχι σε έγχρωμο), μια σχάρα ολίσθησης και μαγείρεμα με συναγωγή και υποστηρίζεται από η μεγάλη φήμη της μάρκας για το ψήσιμο και το ψήσιμο. Αυτό το μοντέλο διατίθεται επίσης σε έξι φινιρίσματα, επομένως θα πρέπει να είναι εύκολο για εσάς να βρείτε μια απόχρωση που να ταιριάζει με τη διακόσμηση της κουζίνας σας.

Επιλογή αναβάθμισης

JennAir Rise JJW3430LL

Ο JennAir Rise είναι ένας εκπληκτικός φούρνος με υψηλή ποιότητα κατασκευής, χωνευτή εγκατάσταση και έναν καινοτόμο αλλά εύχρηστο πίνακα ελέγχου. Κοστίζει επίσης λιγότερο από πολλά μοντέλα premium.

Επιλογές Αγοράς

*Την ώρα της δημοσίευσης η τιμή ήταν $4.750.

Εάν διαθέτετε μεγάλο προϋπολογισμό, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς μεγάλους φούρνους τοίχου. Αλλά για τις δικές μας κουζίνες, θα πηγαίναμε με το JennAir Rise JJW3430LL. Το απρόσκοπτο φινίρισμα, η χωνευτή εγκατάσταση και η βαριά ποιότητα κατασκευής το ξεχωρίζουν από το Café (και παρόμοιους φούρνους τοίχου μεσαίας τιμής), αλλά ο JennAir κοστίζει χιλιάδες λιγότερο από ορισμένους άλλους premium φούρνους. Οι κριτικοί επαίνεσαν προηγούμενους φούρνους JennAir για την εξαιρετική τους απόδοση. Διαπιστώσαμε ότι τα χειριστήρια της οθόνης αφής ήταν εύκολο να εντοπιστούν και πιστεύουμε ότι οι καθοδηγούμενες λειτουργίες μαγειρέματος θα μπορούσαν πραγματικά να διευκολύνουν την καλύτερη εκδοχή του δείπνου σας στο τραπέζι.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar